Welcome to our website ! We are professional modelmaker worldwide.
Xujiahui kirkemodeller
Christianity Church Recondition-Culture of Respect Dec 16, 2015

En dyrebar gammel bygning er en stor skatt for vår menneskehet, kanskje på grunn av en katastrofe, vil disse bygningene bli ødelagt.

Så nå vil regjeringen ønske å gjenopprette disse dyrebare skattene, slik at folk føler den store visdommen til det gamle folket.

Xujiahui kirkens arkitektoniske modeller

Xujiahui kirkens arkitektoniske modeller


Xujiahui kristendomskirke har allerede hundre års historie. Nå bestemmer den kinesiske regjeringen seg for å reparere den. Totalt behov rundt ett år. Etter rekondisjonering vil kirken vise den gotiske tårnstilen på nytt.

 

Denne kristendomskirken ble bygget fra 1906 og stod ferdig i 1911.

Siden det allerede er hundrevis av år, de siste årene, har fasade og tak blitt mye slitt. Taket regner alltid lekkasje og mange lignende problemer. Dessuten, siden trapper er trestrukturer, er noen av dem for gamle og skjer noe sammenbrudd.

Før ombyggingen er mange kulturminner allerede fredet. Vi kan ikke vente med å se en ny kirke i 2016.

 

Du vil kanskje virkelig like stilen på kirkebygging, den er ganske flott, og er uatskillelig fra folks øyne, ingen elsker den. Selv skulle jeg ønske jeg kunne ha det. Men dette er tydeligvis ikke nok til å realisere, så Xujiahui-kirken modellerer også på dette tidspunktet inn i din synslinje. Det er som en mindre versjon av arkitekturen, det vil ikke mangle tingene i bygget. De er vakre som et kunstverk.

 

Hvis du liker denne typen modeller, kan du besøke http://www.bettymodels.com/ for å få mer informasjon. I Xujiahui kristendomskirkemodell, i 2010, lager vi allerede én modell for regjeringen, i 2016; vi skal lage en ny kirkemodell til dem igjen.


Xujiahui kirkemodeller

 

Relatert lesing: Infrastrukturskalamodeller , 3D-modeller i tårnskala , 3d-arkitektoniske modeller

Abonner på vårt nyhetsbrev
Få den siste resirkulerte fibertrenden i innboksen din.
Sende inn

legge igjen beskjed

Legg igjen en beskjed
Vi vil svare deg innen 24 timer
Sende inn
se mer

Våre timer

Kontakt oss #
+86 13651831064

Hjem

Produkter

whatsApp

kontakt