Welcome to our website ! We are professional modelmaker worldwide.
Vet om arkitektoniske modeller Nov 19, 2015

En arkitektonisk modell er en slags skalamodeller - en fysisk representasjon av en struktur, bygget for å studere aspekter ved et arkitektonisk design eller for å kommunisere designideer.

Eksteriør byplanleggingsmodeller er modeller av bygninger som vanligvis inkluderer noen landskapsarkitektur og bygninger eller samfunnsrom rundt bygningen.

 

Interiørmodeller er modeller som viser interiørplanlegging, finish, farger, møbeloppsett, takbelysning og forskjønnelse.

 

Landskapsdesignmodeller er modeller for landskapsdesign og utvikling som representerer funksjoner som gangveier, små broer, pergolaer, vegetasjonsmønstre og forskjønnelse. Landskapsdesignmodeller representerer vanligvis offentlige rom og landskapsarbeid.

 

kommersielle skalamodeller er modeller som vanligvis viser kommersielle områders bygninger og design, for eksempel kjøpesentermodeller, kontorbyggmodeller, markedsplassmodeller, varehusskalamodeller, basarskalamodeller, emporiumskalamodeller.

 

Shanghai Downtown kjøpesenter modeller

Bymodeller er modeller som vanligvis er bygget i mye mindre skala (starter fra 1:500 og mindre, 1:700, 1:1000, 1:1200, 1:2000, 1:20000), som representerer flere byblokker, til og med en hel by eller landsby, stort feriested, campus, industrianlegg, militærbase og så videre. Bymodeller er et viktig verktøy for byplanlegging og utvikling. Urbane modeller av store urbane områder vises på museer som Shanghai Urban Planning Exhibition Center, Queens Museum i New York, Beijing Planning Exhibition Hall og Singapore City Gallery.

 

Ingeniør- og konstruksjonsmodeller viser isolerte bygnings-/konstruksjonselementer og komponenter og deres interaksjon.

 

Industrielle modeller viser vanligvis industrielt utstyr og anlegg i ulik skala. som boreplattformmodeller, kraftstasjonsmodeller, maskinmodeller, hydrauliske elektrogenererende modeller og så videre.

 

En rekke selskaper produserer ferdige deler for konstruksjonskomponenter sidekledning, møbler, figurer (mennesker), kjøretøy, trær, busker og andre funksjoner som finnes i modellene. Funksjoner som kjøretøy, personfigurer, trær, gatelys og annet kalles "landskapselementer" og tjener ikke bare til å forskjønne modellen, men også til å hjelpe observatøren til å oppnå en korrekt følelse av skala og proporsjoner representert av modellen. I økende grad brukes rask prototyping og solid friformfabrikasjon '3D-utskrift' for automatisk å konstruere modeller rett fra CAD-planer.

 

En god arkitektonisk modellprodusent som http://www.bettymodels.com/  gjør alltid vårt beste for å lage alle slags arkitektoniske modeller i høy kvalitet og god pris. Vi kan bruke våre 3d-skalamodeller for å la deg få en ekte fysisk verden.

 

Betty modeller

Spesialister på arkitektonisk modellfremstilling

 

Relatert lesning:  stadionskalamodeller , 3d landskapsmodeller , tårnbygningsmodeller med belysning

Abonner på vårt nyhetsbrev
Få den siste resirkulerte fibertrenden i innboksen din.
Sende inn

legge igjen beskjed

Legg igjen en beskjed
Vi vil svare deg innen 24 timer
Sende inn
se mer

Våre timer

Kontakt oss #
+86 13651831064

Hjem

Produkter

whatsApp

kontakt