Welcome to our website ! We are professional modelmaker worldwide.
Lage 3D-modeller
Få drømmebygningen din til å bli virkelighet Nov 10, 2015

3D-skalamodellfremstilling er nå veldig vanlig, å fullføre en bygning er alltid å gå gjennom mange trinn, men i disse trinnene er det viktigste begynnelsen på ideen, som krever at profesjonelle folk skal operere. Når visjonen er fullført, hvordan kan de la fantasien deres inn i en ekte tredimensjonal se ut? Direkte bygging? Nei, det er for tidkrevende og sløsing med penger. Den beste måten er å bruke modellen til å simulere måten fantasien, slik at begge kan tydelig ses at etter fullføringen av veien, men ikke for sløsing med penger, vil tapet være mye mindre.

 Hongkong Core Creek Mountain Wood-modeller


Finn faktisk et profesjonelt selskap som produserer kommersielle boligmodeller som Betty Models, som får rik erfaring innen kommersielle boligmodeller, utstillingsplanleggingsmodeller, 3d arkitektoniske modeller osv., kan løse de viktigste spørsmålene - kvalitet

 

Like mange kunder er interessert i produksjonsprosessen fra 2d-verk 3d-verk virkelighetsmodeller. Selskapet er også glade for å fortelle dem de spesifikke trinnene.

 

1. Uten Auto Cad-tegningene, kan også realisere strukturene i eller utenfor bygningen gjennom de første tegningene. (Det er de første og viktigste dokumentene som hjelper oss å håndtere arbeidet problemfritt.)

 

2. Intelligente 3D-designere kan enkelt, men nøyaktig tegne ut datagrafikken til bygningens interiørplan. Alle de vedlagte møblene og dekorasjonene er også designet av våre ansattes inspirasjon for å perfeksjonere den endelige produksjonen.

 

3. Personalet på verkstedet begynner å bygge dette huset i henhold til strukturen som er tegnet på tegningen og datagrafikken. Det gjennomsiktige organiske glasset har spesielt til hensikt å vise interiøret til folk.

 

4. Den ferdige modellen av den indre planløsningen. Fargen, størrelsen og andre detaljer er fullstendig underlagt beskrivelsen på 3D-gjengivelsen.

 

5. 3D-gjengivelsen med ytre miljø. Denne arkitektoniske simuleringen er også utarbeidet på datamaskin etter å ha analysert tegningene og designerens forklaringer.

 

6. De spesifikke størrelsene er nødvendige for å lage modellen.

 

7. Den endelige modellen er ferdig fra 2D-arbeid til virkelighet. Produksjonen er fantastisk og fantastisk som forventet.

 

8. Det spesielle ved modellen. Belysning og små dekorasjoner som biler er utstyrt for å føre modellen til en nydelig og naturtro atmosfære.

 

9. Det profesjonelle personalet sjekker den elektriske kretsen for å sikre at lysene er i orden.

 

10. Før vi leverer modellene til kunder, bør vi pakke dem nøye og beskytte modellene mot press og skader.

 

Du kan finne produsenten av modellfremstilling som http://www.bettymodels.com/ som alltid er godt utført i tide, sikker forsendelse og innenfor budsjett. Og uansett hvilke ideer du har, kan de jobbe for å bringe konseptene og ideene dine inn i den virkelige verden-3D-modellene. Fra en enkel konseptmodell til en fullstendig detaljert modell, kom med lyd, lys og bevegelse for å vise en virkelig fantastisk liten verden.

Relatert lesning: Skalamodeller for byplanlegging , 3d-landskapsmodeller , arkitektoniske modeller for villaer i Canada

Abonner på vårt nyhetsbrev
Få den siste resirkulerte fibertrenden i innboksen din.
Sende inn

legge igjen beskjed

Legg igjen en beskjed
Vi vil svare deg innen 24 timer
Sende inn
se mer

Våre timer

Kontakt oss #
+86 13651831064

Hjem

Produkter

whatsApp

kontakt