Welcome to our website ! We are professional modelmaker worldwide.
bygge skalamodeller
Fortell deg om 3d-modellbygging Jan 19, 2016

3D arkitektoniske modeller  er hovedsakelig design for arkitektonisk og byplanlegging, når man snakker om den uunnværlige gjennomgangen av prosjektet. Den har et unikt bilde av utstillingsplassen og designeffekten. Således, i konstruksjon, planlegging eller modellering utstillingen har blitt en selvstendig disiplin.

Bygge- og miljøkunstmodell mellom flyet og det faktiske tredimensjonale tegnerommet, det er den organiske koblingen mellom de to sammen, er en tredimensjonal stereomodus, bygningsmodeller for å hjelpe designe kreativ gransking, kan intuitivt gjenspeile designhensikten til gjøre opp for begrensningene ved å tegne på ytelse (se arkitekttegninger). Den er en del av prosessdesigneren, men tilhører også en formdesign; det er mye brukt i bybygging, aspekter ved eiendomsutvikling, salg, designanbud og investeringssamarbeid.

 

Grunnleggende trekk ved arkitektonisk modellskala : 

I henhold til arkitektoniske designtegninger eller designideer, prøvetrykkreduksjonsforhold for bruk laget av et materiale som er lett å behandle. Arkitektoniske modeller brukes i utførelsen av et middel for arkitektoniske designtrekk og romlige forhold til bygningen eller bygningskomplekset. For behovet for å bruke modellen for kreativ design, er avansert teknologi, de komplekse, varierte kunstformene til moderne arkitektur viktig. Det sa arbeidsmodell i den foreløpige designfasen er design, kan produksjonen være noen enkel, slik at behandling og fjerning. Materialer er tilgjengelig slam, papp og plast.

 

Etter fullføringen av den foreløpige designen, kan det gjøre mer raffinert modell ── utstillingsvindu modell for bruk av validering av design.  

Visningsmodell krever ikke bare ytelsen til en bygning nær de virkelige proporsjoner, form, farge, tekstur og planleggingsmiljø, men også for å avsløre det indre rommet til rommet nøkkelkonstruksjon, møbler og arkitektur, konstruksjon og lignende.

Utstillingsmodeller bruker vanligvis tre, kryssfiner, plastplater, glass- og metallplater og andre materialer. Lag en visningsmodell for å oppnå kreativ forestilling og ideer med ytelsesdesign.

 

Materialer:

Det er mange materialer du kan lage arkitektoniske modeller, og de er hovedsakelig delt inn i fire kategorier:

(1) Kjemikalier: kvartsglass, svamper, pleksiglass, kloroform, maling, UHU-lim, A-plast, ABS-plastplate, syntetisk plastversjon, skumplate.

(2) Plante: tre, kryssfiner, MDF, bambus, papp og lignende.

(3) Lysklasse: LED-lys, risbobler og lignende.

(4) Krystalllaserbygningsmodeller ved lasergravering, gravering av krystallen inne i bygningen.

 

Betty Models  er en ledende profesjonell modellprodusent i Kina. Det sparer ingen anstrengelser for å søke etter perfeksjon. Vi tar sikte på å tilby arkitektoniske modeller og tjenester av høy kvalitet for å møte ulike kunders forespørsel. I mellomtiden bygger Betty-modeller et veldig stabilt team: svært dyktige modellprodusenter, erfarne senior prosjektledere og designere. Vi fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet. Hvis du er interessert, kom og besøk http://www.bettymodels.com/ for å finne selv.  

Skala Sea Park Model Makers

Relatert lesning: Polar Ocean World-skalamodeller , skalamodeller for havparker , skalamodeller for boligbygg

Abonner på vårt nyhetsbrev
Få den siste resirkulerte fibertrenden i innboksen din.
Sende inn

legge igjen beskjed

Legg igjen en beskjed
Vi vil svare deg innen 24 timer
Sende inn
se mer

Våre timer

Kontakt oss #
+86 13651831064

Hjem

Produkter

whatsApp

kontakt